Komfort i høysetet
Den helt nye Subaru Outback har et sportslig og robust utseende som også er videreført i bilens interiør. I den store og komfortable kupeen finner du alt du trenger, i tillegg til smarte løsninger og praktiske oppbevaringsrom.
 • Mer plass i baksetet

  Hele kupéen er romsligere, og det er lagt stor vekt på plassforholdene i baksetet. Her er det økt benplass og bedret komfort. Baksetene har også justerbar ryggvinkel, noe som gjør det mer behagelig på de lange kjøreturene.

 • Stort soltak

  Nyt gleden av mer luft og lys i kupéen med det store elektriskdrevne soltaket*, som også har en vippefunksjon.

  * På SPORT PREMIUM


Trivelig og funksjonelt
Med bedre plass, nye kvalitetsmaterialer og oppgradert teknologi er det mye å glede seg over i den helt nye Outback.
 • Instrumentbelysning

  Blå belysning på instrumentene bidrar til å øke synligheten. Et LCD-display i instrument-panelet gir nyttig informasjon, viser navigasjonspiler, varsel om et innkommende anrop og inneholder også et kompass.

 • USB og AUX-kontakter

  Plugg din iPod ®*1 eller annen mobil musikkenhet inn i AUX- eller USB-kontaktene, og musikken vil høres gjennom lydanlegget i Outback. Og med to USB-kontakter, kan du lade to enheter samtidig.

 • Interiørbelysning

  Blå interiørbelysning gir en luksuriøs følelse i den nye Outback. Dørhåndtakene og midtkonsollen er også opplyst i blått. noe som gjør det lettere å finne dem i mørket.

 • Midtkonsoll

  Den store midtkonsollen har god plass, og det er også oppbevarings-muligheter for penner, mynter og bensinkort.


Fleksible løsninger

Den helt nye Outback er en romslig stasjonsvogn med god plass til både passasjerer og bagasje. Den elektriske bakluken* gir deg umiddelbar tilgang til bagasjerommet.

* På SPORT PREMIUM

 • Bagasjerom og setekombinasjone

  Lastevolumet er økt for å gi plass for opptil fire 80-liters kofferter, og gulvet har blitt gjort flatere for mer bagasjeplass. Du kan også endre setekonfigurasjonen på et øyeblikk, takket være den 60/40 del- og nedfellbare bakseteryggen. På denne måten kan du frakte både lengre gjenstander og passasjerer samtidig.


Mange muligheter
Den helt nye Outback har et utall av bruksmuligheter. Takrails gir deg mange oppbevaringsmuligheter, praktiske dørterskler gir deg lett tilgang til taket og den elektriske bakluken* gjør det lett å laste og losse.
* På SPORT PREMIUM
 • Takrails

  Solide takrails gjør transport av ulik bagasje på taket enklere. Til den helt nye Outback leveres en rekke tilbehør for montering på takrailsen.*2

 • Praktisk dørterskler

  Når du skal pakke i en skiboks, er dette mer lettvint på den nye Outback. Dørtersklene er nå laget bredere, og er beregnet for å kunne stå på slik at lasting og lossing blir mye enklere.


Avansert infotainmentteknologi
Interiøret i den helt nye Outback har et moderne design og et helt nytt infotainment-, lyd- og navigasjonsanlegg. En stor sentraltplasserte 7" fargeskjerm med berøringsbetjening og et LCD-display i instrumentpanelet, gir deg tilgang til både informasjon, navigasjon og infotainmentanlegget. Sport Premium-modellene leveres med 12 Harman/Kardon-høyttalere, og Classic-modellene har seks høyttalere – begge med optimal lydgjengivelse og enkel betjening. I tillegg er lydanleggene DAB+ tilpasset, og kompatible med smarttelefoner – gir god lyd og gjør det enkelt å holde kontakt.*3
 • Brukervennlig

  Lett synlig betjening gjør hele infotainment-anlegget enkelt å bruke. Den store 7" sentraltplasserte berøringsskjermen er lett synlig, og de store ikonene er lett å gjenkjenne.

 • “Følg pilen” navigasjon

  Ved bruk av navigasjonen, vises i LCD-displayet i instrument-panelet hver sving med piler, noe som gjør det lettere å følge riktig vei uten å måtte se til siden på den større navigasjons-skjermen.

 • Berøringsskjerm

  Via berøringsskjermen er det enkelt å velge musikk, akkurat som du ville gjort på din smarttelefon. Koble ganske enkelt opp smarttelefonen via Bluetooth®*4 eller USB-porten, og du kan velge din musikk direkte fra berøringsskjermen.

 • Stemmestyring

  Med stemmegjenkjenning*5 kan du gi en enkel kommando som; “Call Paul” og systemet adlyder. Du kan også ved behov sende en kommando via berøringsskjermen eller betjeningsknappene på rattet.

 • Harman/Kardon lydanlegg

  Med den nyeste teknologien – Green Egde - fra Harman/Kardon, har Sport Premium-modellene 12 Harman/Kardon-høyttalere, og ypperlig akustikk for en rik lydopplevelse.

 • Ryggekamera

  På berøringsskjermen vises bilde fra ryggekameraet, og i den helt nye Outback sees dette som en “super-wide”-visning for bedre oversikt bakover. Kameraet er tilnærmet midtplassert, slik at føreren har en mest mulig naturlig oversikt bakover.


Brukervennlig infotainment
Subaru Starlink gir deg digital tilgang til nyheter, vær, apper, internettradio og mer. Med brukervennlig funksjonalitet kan du via den sentraltplasserte 7" berøringsskjermen navigere og zoome akkurat som du gjør på en smarttelefon. Du laster ganske enkelt ned Starlink-appen til smarttelefonen. Mirror Link*6 er også integrert, og “speiler” det du ser på smarttelefonen til berøringsskjermen. Sammen med det avanserte lydanlegget med Harman/Kardonhøyttalere*7, er det nesten ubegrenset med underholdningsmuligheter i den helt nye Outback.
 • SUBARU STARLINK

  SUBARU STARLINK gir sikker tilgang til internett-radio, apper mm. via berøringsskjermen, bryterne på multifunksjonsrattet eller talekommandoer.


*1 Apple®, iPhone® og iPod® er registrerte varemerker for  Apple, inc.
*2 Krever kjøp av lasteholder til å feste på takrailsen, og ekstra holdere for ski, sykkel, kano osv.
*3 Føreren er alltid ansvarlig for sikker og aktsom kjøring. Vennligst unnlat å betjene berøringsskjermen under kjøring.

*4 Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG, Inc. America.
*5 Stemmestyring på kun utvalgte språk, og norsk er ikke tilgjengelig.
*6 Gjelder ikke alle mobilmerker/-typer. Kostnader i forbindelse med bruk av mobiltelefon og internett er bileierens ansvar, og satsene vil variere avhengig av abonnement.
*7 På SPORT PREMIUM.