Alltid med drift på fire hjul

I den helt nye Subaru Outback vil du oppleve en unik følelse bak rattet. Følelsen kommer fra en kombinasjon av kjøreglede, sinnrikt design og innebygget sikkerhet. Dette har sin bakgrunn i Subarus unike ingeniørkunst – Symmetrical All-Wheel Drive – hvor motorkreftene fordeles til alle fire hjulene til enhver tid for å oppnå best mulig kontakt med veien. Sammen med SUBARU BOXER motoren gir dette deg et godt veigrep og ypperlig kontakt med veibanen til enhver tid, uansett føreforhold.

En trygg stasjonsvogn

Den helt nye Outback har et tøft og robust eksteriør, og et interiør som byr på nye eksklusive materialer og brukervennlig teknologi. Den helt nye Subaru Outback er en stor og romslig stasjonsvogn med et høyt sikkerhetsnivå. Permanent firehjulsdrift som holder deg trygt på veien, et sikkerhetskarosseri som beskytter deg ved en kollisjon og ikke minst, Subaru EyeSight – et avansert førerassistansesystem som hjelper deg å forebygge en kollisjon. Vi kaller det Subaru totalsikkerhet - trygghet for deg og dine.

Overlegen fremkommelighet

Symmetrical AWD – permanent firehjulsdrift - sørger for et fremragende veigrep nder alle kjøreforhold, på snøføre, en regnvåt vei eller røffe kjerreveier. Nå har den helt nye Outback også fått X-MODE med Hill Descent Control, og da blir det enda lettere å takle dårlige veier og bratte bakker.

Trygt og lengre

Den helt nye Outback bringer deg trygt frem på nesten enhver type vei du skulle ha lyst til å ferdes, og takket være de økonomiske SUBARU BOXER-motorene med lavere drivstofforbruk, bringer Outback deg nå lengre enn noensinne.

Opplev naturen

Med permanent firehjulsdrift – Symmetrical AWD - og et forbedret chassis, er den helt nye Outback mer responsiv og kvikk, samtidig som den er så komfortabel og sporsikker som alltid.

Rikelig med plass

Den helt nye Outback har rikelig med plass for utflukter og fritidsaktiviteter.

På vei til nye opplevelser

Den helt nye Outback er alltid klar til å bringe deg ut på nye utflukter og opplevelser.