Trygg på veien
For å sikre deg full kontroll under nesten alle slags vær- og føreforhold, er den helt nye Outback utstyrt med Symmetrical AWD - permanent firehjulsdrift - i kombinasjon med en SUBARU BOXER-motor med et lavt tyngdepunkt som gir høy stabilitet på veien. Vehicle Dynamics Control Systemet sørger sammen med kraftig dimensjonerte bremser for at bilen stopper i tide.
 • Full oversikt

  På den helt nye Outback er A-stolpen flyttet fremover og gjort smalere, for å bedre sikten og redusere blindsonen. Sidespeilene er plassert litt ned på sidedørene, og sidevinduene foran har bedret sikt og redusert blindsonen på skrå forover.

 • Vehicle Dynamics Control System

  Vehicle Dynamics Control System overvåker og analyserer om bilen følger førerens ideelle kjørelinje via en rekke sensorer. Hvis et hjul mister veigrepet, eller for høy hastighet skyver bilen ut av førerens ideelle kjørelinje, vil Vehicle Dynamics Control-systemet styre kraftfordelingen for firehjulsdriften, motoreffekten samt bremsene på hvert enkelt hjul for å hjelpe føreren til å holde bilen på den ideelle kjørelinjen.

 • Active Torque Vectoring

  Under kjøring i svinger, vil Active Torque Vectoring hjelpe deg gjennom svingen. Systemet benytter bremsene på det indre hjulet, og distribuerer mindre kraft til dette samt fordeler mer av motorkreftene til det ytre hjulet. Active Torque Vectoring hjelper deg i å komme gjennom svingen med full kontroll. I kombinasjon med Vehicle Dynamics Control, hjelper disse systemene deg å unngå uhell, og gir deg en god følelse av trygghet.


Fokus på sikkerhet

Trygg under enhver kjøretur. Enten du tar fatt på en røff utflukt eller bare skal på en kort bytur, kan du kjøre med visshet om at den helt nye Outback er bygget med Subarus velprøvde sikkerhetsteknikk. Det er betryggende å vite at den helt nye Outback er klar til å takle de fleste kjøreforhold, og har et høyt sikkerhetsnivå slik at kjøreturen kan nytes til det fulle.

Med maksimal beskyttelse
Den helt nye Outback er utviklet for å beskytte føreren, passasjerene og fotgjengere. Den helt nye Outback beskytter sine passasjerer med en rekke avanserte systemer og sikkerhetsdetaljer.
 • 5 stjerner i EuroNCAP

  Den helt nye Outback fikk maksimale 5-stjerner i kollisjonstesten utført av EuroNCAP (European New Car Assessment Program)

 • Ring-formet sikkerhetsbur

  Den helt nye Outback har et sikkerhetskarosseri bygget opp som et beskyttende sikkerhetsbur
  med et sterkt og energiopptagende rammeverk. Dette rammeverket omfatter tak, dørstolper og gulv, og som ved et uhell er klart til å fordele kollisjonskreftene rundt kupéen for å skåne deg og dine passasjerer.

 • En tryggere kupe

  Den helt nye Outback gir ytterligere beskyttelse ved at den flate BOXER-motoren og girkassen ved en frontkollisjon, vil gli inn under bilen for best mulig beskyttelse av deg og dine i kupéen.

 • Kollisjonsputer og sikkerhetsbelter

  Kollisjonsputer foran og sidekollisjonsputer er standard for fører og forsetepassasjer i tillegg til
  sidekollisjonsgardiner som dekker de fremre og bakre sidevinduene. På førersiden er det også en knekollisjonspute som beskytter knærne til føreren ved en frontkollisjon.