For alle familieaktiviteter
Forester er en meget allsidig og romslig familiebil. Den er like godt egnet for en kort tur til barnehagen eller kjøpesenteret, som en helge- eller ferietur med familien. Om reisemålet er lett tilgjengelig langs motorveien eller i enden av en nesten ufremkommelig kjerrevei, er det trygt å vite at Forester med permanent firehjulsdrift takler motorveier så vel som dårlige kjerreveier på en utmerket måte. Forester er en SUV hvor du sitter høyt og har god oversikt over trafikken. I baksetet trives også barna, de har god plass, og ikke minst god sikt gjennom store sidevinduer og høy sitteposisjon.
MODELLER
EKSTERIØR 360°
 • 2.0XT
 • 2.0i

  INTERIØR 360°
  TEKNOLOGI
  Moderne teknologi
  Følelsen av full kontroll gir deg trygghet, og Forester gir deg en trygg følelse bak rattet, takket være teknologien Symmetrical All-Wheel Drive – permanent firehjulsdrift - koblet sammen med den unikt balanserte SUBARU BOXER-motoren. I tillegg har Forester funksjonen "X-Mode" som vil få deg oppover, nedover og forbi hindringer på en trygg og sikker måte.  
  SIKKERHET
  Velprøvet sikkerhet
  For en barnefamilie er det trygt å vite at bilen man kjører har et høyt sikkerhetsnivå. Forester holder deg trygt på veien med Symmetrical All-Wheel Drive – permanent firehjulsdrift - under alle kjøreforhold og under alle årstider. I kollisjonstester verden over har Forester fått høyeste score, og i den europeiske kollisjonstesten -EuroNCAP - oppnådde Forester 5 stjerner og en meget høy score for barnesikring. På enhver tur – kort eller lang – vil Forester bringe deg og familien trygt frem.