Alltid med drift på fire hjul
I den helt nye Subaru Outback vil du oppleve en unik følelse bak rattet. Følelsen kommer fra en kombinasjon av kjøreglede, sinnrikt design og innebygget sikkerhet. Dette har sin bakgrunn i Subarus unike ingeniørkunst – Symmetrical All-Wheel Drive – hvor motorkreftene fordeles til alle fire hjulene til enhver tid for å oppnå best mulig kontakt med veien. Sammen med SUBARU BOXER motoren gir dette deg et godt veigrep og ypperlig kontakt med veibanen til enhver tid, uansett føreforhold.
MODELLER
EKSTERIØR 360°
 • 2.5i-S
 • 2.5i-S (Cross Bar Roof Rails)

  INTERIØR 360°
  TEKNOLOGI
  Teknologi som inspirerer 
  Outback bringer deg trygt frem på nesten enhver type vei du skulle ha lyst til å ferdes, og takket være de økonomiske SUBARU BOXER-motorene med lavere drivstofforbruk, bringer Outback deg nå lengre enn noensinne. 
  SIKKERHET
  En trygg stasjonsvogn
  Subaru Outback er en stor og romslig stasjonsvogn med et høyt sikkerhetsnivå. Permanent firehjulsdrift som holder deg trygt på veien, et sikkerhetskarosseri som beskytter deg ved kollisjon og ikke minst, Subaru EyeSight - et avansert førerassistansesystem som hjelper deg å forebygge en kollisjon. Vi kaller det Subaru totalsikkerhet - trygghet for deg og dine.