2.0i PREMIUM
DIMENSJONER: L x B x H: 4.450 x 1.780 x 1.615 mm
MOTOR: 4-sylindret SUBARU BOXER, bensinmotor
SYLINDERVOLUM: 1.995 ccm
MAKS. EFFEKT: 110 kW (150 hk DIN) / 6.200 o/min.
MAKS. DREIEMOMENT: 196 Nm / 4.200 o/min.
DRIVLINJE: Permanent firehjulsdrift med 
Lineartronic trinnløs automatisk girkasse
Sort skinn(på PREMIUM)
SETETREKK
Sort skinn
Sort stoff
UTSTYRSDETALJER
 • HID(xenon) nærlys

  HID (xenon) nærlys gir et skarpere og hvitere lysbilde. Lyktespylere holder lyktene rene under kjøring i dårlig vær. En lyssensor tenner hovedlysene ved skumring eller kjøring inn i tunneler, og slukker når du igjen kommer ut i dagslyset.

 • Tåkelys foran

  Multireflektor tåkelys med integrerte kjørelys, gir et bredt og flatt lysbilde som gir mindre gjenskinn ved kjøring i tåke.

 • Takrails

  Takrails gir deg muligheten til å enkelt montere skiboks, skistativ og annet transportutstyr.

 • Glass-soltak

  Det elektrisk betjente soltaket kan vippes opp i bakkant, eller skyves helt opp med ett-trykk på soltakbryteren.

 • Nøkkelfri adkomst med startknapp

  Nøkkelfri adkomst med startknapp lar deg låse opp dørene, starte motoren og kjøre din Subaru XV uten å ta nøkkelen opp av lommen.

 • Cruise Control/Fartsholder

  Med ett-trykksbetjening kan du innstille og opprettholde konstant hastighet, meget bekvemt ved langkjøring på motorvei.

 • To-sone automatisk klimaanlegg

  Med separat temperaturkontroll for fører og forsetepassasjer, gir dette individuell komfort året rundt.

 • Midtarmlene bak med koppholder

  Gir økt komfort for passasjerene bak.

 • 17" aluminiumsfelger

 • Baklys med LED

 • SUBARU STARLINK (*1)

  SUBARU STARLINK*1 gir sikker tilgang til internett-radio, apper mm. via berøringsskjermen, bryterne på multifunksjonsrattet eller talekommandoer.

 • Lydanlegg

  Lytt til musikken gjennom et kraftig 6-høyttalers lydanlegg i CLASSIC og PREMIUM. Lydanleggene er utstyrt med høyttalere spesielt tilpasset akustikken i SUBARU XV, noe som resulterer i et rikt lydbilde. Lydanlegget har USB-inngang, Bluetooth®*2 håndfri-telefonering, og to av høyttalerne (diskant) er integrert i instrumentpanelet.

 • Bluetooth® håndfri

  Med et Bluetooth®*2 håndfrisystem som automatisk kobler opp din kompatible mobiltelefon. Systemet har en mikrofon montert i taket for håndfri-funksjon, samt at systemet også lar deg trådløst streame lyd fra en kompatibel Bluetooth®*2 musikkspiller.

 • Ryggekamera

  Gled deg over muligheten til å manøvrere SUBARU XV på trange plasser med letthet ved hjelp av ryggekameraet. Når føreren setter bilen i revers, aktiveres kameraet og viser et fargebilde av området bak bilen på berøringsskjermen. Det vises også avstandsmarkeringer for å gjøre parkeringen lettere.

 • Multi-funksjondisplay

  Multi-funksjonsdisplayet er plassert på toppen av instrumentpanelet og viser deg tiden, temperaturen, og ulike former for status på sikkerhet og vedlikehold. Den gir deg også informasjon om drivstofforbruk og start/stoppsystemet.

 • Berøringsskjerm

  Bruk berøringsskjermen for enkelt å administrere musikk akkurat som du ville gjort med en smarttelefon. Du kobler enkelt opp smarttelefonen via Bluetooth®*2 eller USB-kontakten, og så kan du velge musikken din direkte på berøringsskjermen.

 • Stemmegjenkjenniing og Siri Eyes Free

  Din SUBARU XV har flere håndfri-alternativer enn noen gang før, takket være stemmegjenkjenning*3 og Siri Eyes Free*3+4 integrasjon. Bruk Siri til å koble et kompatibelt Apple-produkt*5 din til SUBARU XV, slik at du kan foreta håndfrisamtaler, spille musikk, sjekke e-post og søke på Internett. Selv uten Siri, kan du fortsatt ha håndfri-samspill med navigasjon, telefon og lydsystemer på enhver kjøretur.

 • USB- og AUX-kontakter

  Plugg inn din iPod*5 eller andre bærbare musikkspillere i AUX- eller USB-kontaktene, og din egen digitale (MP3 eller WMA*6) kan høres gjennom lydanlegget i SUBARU XV. I tillegg kan du via stemmegjenkjenning søke i din musikk.

 • Med plass til de små ting

  De store dørlommene i alle sidedørene har integrerte flaskeholdere, midtkonsollen inneholder også koppholdere, det er flere oppbevaringsmuligheter og et polstret armlene som kan åpnes for ekstra lagring og et 12V strømuttak.

* 1 Føreren er alltid ansvarlig for sikker og oppmerksom kjøring.
Vennligst unnlat å betjene berøringsskjermen når du kjører.
*2 Bluetooth er et registrert varemerke for Bluetooth SIG, Inc. America
*3 Stemmestyring på kun utvalgte språk, og norsk er ikke tilgjengelig.
*4 Siri-kompatible Apple produkter er nødvendig (iPhone, iPad, iPod etc.)
*5 Apple, iPhone, iPod, Siri og iThunes er registrerte varemerker for Apple Inc. App Store er et servicemerke for Apple Inc.
*6 WMA: WMA er varemerke for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
DIMENSJONER
* PREMIUM-modeller i Norge med takrails: 1,615mm    
Spesifikasjoner og utstyrsoversikt
MODELLER