SIKKERHET
 • RINGFORMET SIKKERHETSBUR

  Subaru XV har et sikkerhetskarosseri bygget opp som et beskyttende sikkerhetsbur med et sterkt og energiopptagende rammeverk. Dette rammeverket omfatter tak, dørstolper og gulv, og ved et uhell fordeler kollisjonskreftene rundt kupéen for å skåne deg og dine passasjerer.

 • FULL OVERSIKT

  Utformingen av frontruten og plasseringen av sidespeil, en høyere sitteposisjon samt store side- og bakvinduer, gir deg en fenomenal oversikt i trafikken og ved manøvrering på trange plasser.

 • 5-STJERNER I EURO NCAP

  SUBARU XV setter standarden for passasjerbeskyttelse. Etter nidtid utvikling og testing har SUBARU XV oppnådd maksimale 5-stjerner i den europeiske kollisjonstesten; Euro NCAP.

 • VEHICLE DYNAMICS CONTROL

  Vehicle Dynamics Control overvåker og analyserer den virkelige kjøresituasjonen. Systemet styrer firehjulsdriftfordelingen*, antispinn og stabilitetskontrollen for optimalt veigrep under alle kjøreforhold. Dette smarte systemet reagerer i løpet av en brøkdel av et sekund, og hjelper til å holde bilen på den ideelle kjørelinjen.
  * På modellene med Lineartronic automatgir

 • KOLLISJONSPUTER/SIKKERHETSBELTER

  Kollisjonsputer foran og sidekollisjonsputer er standard for fører og forsetepassasjer i tillegg til sidekollisjonsgardiner som dekker de fremre og bakre sidevinduene. På førersiden er det også en knekollisjonspute som øker beskyttelsen av knærne til sjåføren ved frontkollisjon. SUBARU XV har forseter med energiabsorberende hodestøtter som bidrar til å redusere faren for nakkesleng på fører og for-setepassasjer ved en påkjørsel bakfra. Sikkerhetsbeltene foran er utstyrt med beltestrammere og lastbegrensere, og alle fem sitteplasser har 3-punktssikkerhetsbelter. Det er ISOFIX-fester for barneseter i baksetet samt forankringspunkter for innfesting av barnestoler.

 • EN TRYGGERE KUPÉ

  Subaru XV gir ytterligere beskyttelse ved at den flate BOXER-motoren og girkassen ved en frontkollisjon, vil gli inn under bilen for best mulig beskyttelse av deg og dine i kupéen.