SUBARU BRZ

Perfeksjonert kjøreglede

En tøff sportsbil som leverer hver gang du kjører!

SUBARU BOXER Motor

Den unike SUBARU BOXER motoren løfter BRZ til et høyere nivå med spenning og presisjon. Denne 2,0 liters bensinmotoren er plassert meget lavt i karosseriet, den er mer kompakt og flyttet bakover nærmere sjåføren.

BRZ sin Boxer motor kommer med to-trinns direkteinnsprøytning, noe som gir økt effekt og lavere drivstofforbruk. Motorkonstruksjon er unik, og gir en like unik kjøreopplevelse.

2.0-LITERS SUBARU BOXER MOTOR

2.0-LITERS SUBARU BOXER MOTOR

  • MAKS. EFFEKT 147 kW (200 hk DIN) / 7000 o/min.
  • MAKS. DREIEMOMENT 205 Nm / 6.400 – 6.600 o/min.
  • DRIVSTOFFORBRUK manuell*7,8 l/100 km
  • DRIVSTOFFORBRUK automat*7,1 l/100 km
  • CO2 UTSLIPP manuell*180 g/km
  • CO2 UTSLIPP automat*164 g/km

*Klikk her for å se bemerkning

* Drivstofforbruk og CO2 utslipp i henhold til EC715/2007-2015/45W.

Lavt Tyngdepunkt

SUBARU BRZ har et lavt tyngdepunkt som bidrar til å gi tøffe og sportslige kjøreegenskaper. Hele oppbygningen av bilen fra den flate og lave SUBARU BOXER motoren, til utformingen av karosseriet og den lave plasseringen av forsetene, bidrar til å gi SUBARU BRZ et meget lavt tyngdepunktsenter, faktisk blant de laveste av alle sportsbiler på markedet.

Sportslig Drivlinje

SUBARU BOXER-motoren gir en symmetrisk drivlinje hvor mellomakselen blir en form for forlengelse av motorens veivaksel. Dette gir en utrolig stabilitet og dynamisk smidighet.

Bakhjulsdriften tillater at motoren er plassert enda lavere og lengre bak i bilen enn på de andre Subaru-modellene.

Maksimal Stabilitet

Grunnlaget for de ypperlige kjøreegenskapene til Subaru BRZ, ligger i det vridningsstabile karosseriet. Gjennomtenkt ingeniørkunst gjør i tillegg at SUBARU BOXER motoren kan monteres lavere i det lette og balanserte karosseriet, noe som bidrar til et enda lavere tyngdepunkt. Dette gir utmerket manøvrerbarhet og stabilitet for en virkelig inspirerende kjøreopplevelse.

Spoiler

Nye Subaru BRZ kommer med en bredere aluminium-spoiler som gir sportsbilen et mere aggressivt utseende. Formen til spoileren bidrar til redusert luftmotstand for bedre kontroll og stabilitet når bilen er i fart.

Torsen* Differensial

Et fantastisk veigrep er en av de sterkeste egenskapene til Subaru BRZ. En avansert Torsen* differensial på bakakselen hjelper deg til å holde en optimal linje gjennom svingen, uansett hastighet. Under dårlige kjøreforhold er dette også den beste teknologien for maksimalt veigrep og derved større sikkerhet.

* Torsen er et registert varemerke for JTEKT Corporation.

Hjuloppheng for Høy Yteevne

Uavhengig fjæring på alle hjul hjelper deg å ta ut maksimalt av den fleksibilitet og respons BRZ har å tilby. McPherson fjærben gir deg følelsen av direkte kontroll i enhver sving.

Hjulopphenget foran ga også muligheten til å plassere BOXER motoren meget lavt i karosseriet. Bakhjulsopphenget er av typen double Wishbone som sikrer at dekkene alltid har optimal kontakt med underlaget.