SUBARU BRZ

Perfeksjonert kjøreglede

En tøff sportsbil som leverer hver gang du kjører!

Tøffe Kjøreegenskaper med Trygghet på Veien

Vehicle Stability Control hjelper til å holde deg på veien, og du og dine passasjerer er omgitt av sikkerhet i form av flere kollisjonsputer og et ringformet sikkerhetsbur. Alt for at enhver kjøretur skal foretas i trygghet.


Ringformet Sikkerhetsbur

Ringformet Sikkerhetsbur

BRZ har et sikkerhets-karosseri bygget opp som et beskyttende sikkerhetsbur med et sterkt og energi-opptagende rammeverk. Dette rammeverket omfatter tak, dørstolper og gulv, og som ved et uhell er klart til å fordele kollisjonskreftene rundt kupeen for å skåne deg og dine passasjerer.

Lett Karosseri

Lett Karosseri

Med en godt strukturert oppbygning av karosseriet samt bruk av høyfaste ståltyper, har karosseriet høy stivhet og samtidig som vekten er holdt lav. Bilens panser er i tillegg produsert av aluminium, noe som ytterligere bidrar til bilens lave tyngdepunkt.

Kollisjonsputer

Kollisjonsputer

Kollisjonsputer foran og sidekollisjonsputer er standard for fører og forsetepassasjer i tillegg til sidekollisjonsgardin som dekker de fremre og bakre sidevinduene. På førersiden er det også en knekollisjonspute som øker beskyttelsen av knærne til sjåføren ved frontkollisjon.

Hill Start Assist

Hill Start Assist

For tryggere kjøring i oppoverbakker holder Hill Start Assist systemet bremsene inne i 1-2 sekunder etter at du slipper bremsepedalene i en oppoverbakke. Dette hjelper deg å forhindre at kjøretøyet ruller tilbake og forenkler når du starter i en oppoverbakke eller nedoverbakke.

Vehicle Stability Control

Vehicle Stability Control

Dette avanserte elektroniske systemet overvåker ved hjelp av en rekke sensorer: bremsene, styringen, samt hvor mye bilen krenger. Dette for å hjelpe deg i å beholde kontrollen når du utfordrer din BRZ. Systemet omfatter bl.a. stabilitets-kontroll og antispinn.

TRACK Modus

TRACK Modus

TRACK modus inneholder fire ulike moduser som gjør at du kan velge mellom normal eller mere sportslig kjøring.

God Oversikt

God Oversikt

En bil som inspirerer, og gir deg kjøreglede skal også inngi trygghet. En smart designet kupé gir føreren god sikt i alle retninger.