Forester

Alltid Symmetrisk Firehjulsdrift

Uansett vær- og kjøreforhold

Maksimal Beskyttelse

I kollisjonstester verden over har Forester fått høyeste score, og i den europeiske kollisjonstesten - EuroNCAP - oppnådde Forester 5 stjerner og en meget høy score for barnesikring. På enhver tur – kort eller lang – vil Forester bringe deg og familien trygt frem.


5-Stjerner i EURO NCAP

5-Stjerner i EURO NCAP

Forester fikk 5-stjerner i kollisjonstesten EuroNCAP, og tilfredsstiller de nyeste sikkerhetskrav i denne testen. Den oppnådde også en meget høy score for barnesikkerhet (91%) under den samme testen.

Ringformet Sikkerhetsbur

Ringformet Sikkerhetsbur

Forester har et sikkerhetskarosseri bygget opp som et beskyttende sikkerhetsbur med et sterkt og energiopptagende rammeverk. Dette rammeverket omfatter tak, dørstolper og gulv, og som ved et uhell er klart til å fordele kollisjonskreftene rundt kupéen for å skåne deg og dine passasjerer.

Kollisjonsputer og Sikkerhetsbelter

Kollisjonsputer og Sikkerhetsbelter

Kollisjonsputer foran og sidekollisjonsputer er standard for fører og forsetepassasjer i tillegg til sidekollisjonsgardiner som dekker de fremre og bakre sidevinduene. På førersiden er det også en kne-kollisjonspute som...

Beskyttelse Av Fotgjengere

Beskyttelse Av Fotgjengere

Forester er designet for å skåne fotgjengere ved et uhell. Det er god avstand mellom panseret og motoren, noe som betyr mindre skader på en fotgjenger ved en påkjørsel. Ved siden av energiabsorberende støtfanger foran og deformerbar vinduspussermekanisme, betyr dette at om det verste skulle skje, blir skadene på en fotgjenger minst mulig.

En Tryggere Kupé

En Tryggere Kupé

Forester gir ytterligere beskyttelse ved at den flate BOXER-motoren og girkassen ved en frontkollisjon, vil gli inn under bilen for best mulig beskyttelse av deg og dine passasjerer i kupéen.

God Sikt

God Sikt

Utformingen av frontruten og plasseringen av sidespeil, en høyere sitteposisjon samt store side-og bakvinduer, gir deg en fenomenal oversikt i trafikken også ved manøvrering på trange plasser.

Bremsesystemet

Bremsesystemet

Med kraftige skivebremser på alle hjul, har Forester en bremsekraftrespons av ypperste klasse. Kraftige ABS-bremser hindrer at hjulene låser seg under hard oppbremsing, og er kombinert med elektronisk bremsekraftfordeling, som...

Vehicle Dynamics Control System

Vehicle Dynamics Control System

Vehicle Dynamics Control System overvåker og analyserer den virkelige kjøresituasjonen. Systemet styrer firehjulsdriftfordelingen*, antispinn og stabilitetskontrollen for optimalt veigrep under alle kjøreforhold. Dette smarte systemet reagerer i løpet av en brøkdel av et sekund, og hjelper deg til å holde bilen på den ideelle kjørelinjen.