Den helt nye Impreza

Tøffere og sportsligere

Nå med EyeSight førerassistansesystem

* Photo is from the Impreza Sedan model.

Aktiv Sikkerhet

Avansert Sikkerhetspakke: Subaru Rear Vehicle detection (SRVD)*

Avansert Sikkerhetspakke: Subaru Rear Vehicle detection (SRVD)*

SRVD benytter sensorer plassert rundt på bilen, og varsler deg om biler i blindsonen for tryggere filskifte, eller gir varsler om kryssende trafikk ved rygging.

Avansert Sikkerhetspakke: Fjernlysassistanse (HBA)*

Avansert Sikkerhetspakke: Fjernlysassistanse (HBA)*

Fjernlysassistanse bedrer sikten og sikkerheten ved mørkekjøring. Fjernlysassistansen blender ned og tenner fjernlyset automatisk avhengig av kjøreforholdene.

Enda bedre sikt i alle retninger

Enda bedre sikt i alle retninger

Den helt nye Subaru Impreza har et fornyet design som gir maksimal sikt i alle retninger uten at det går ut over sikkerheten. Mer synlighet hjelper fører å holde kontroll og se potensielle faresituasjoner før de oppstår.

Vehicle Dynamics Control System og  Active Torque Vectoring

Vehicle Dynamics Control System og Active Torque Vectoring

Hvis et hjul mister veigrepet, eller for høy hastighet tvinger bilen ut av førerens ideelle kjørelinje, vil Vehicle Dynamics Controlsystemet styre kraftfordelingen for firehjulsdriften, motoreffekten...

* Klikk her for å se bemerkning

* Føreren er alltid ansvarlig for sikker og oppmerksom kjøring. Systemets effektivitet er avhengig av mange faktorer som for eksempel kjøretøyets vedlikehold, vær- og føreforhold. I instruksjonsboken finner du fullstendig informasjon om systemfunksjoner og begrensninger for den Avanserte Sikkerhetspakken.

SUBARU Global Platform

Alle Subaru sine nye modeller vil fra nå av være bygget på Subaru Global Platform (SGP), og den helt nye Subaru Impreza er den første modellene. Det som kjennetegner SGP er bedre retningsstabilitet, mindre krengning, bedre fjæring og lettere karosseri.

Sikrere kjøreopplevelse

Sikrere kjøreopplevelse

Tyngdepunktet på helt nye Subaru XV er enda lavere, takket være SGP sitt fornyede sikkerhetsdesign. Den ny Subaru Impreza er derfor enda sikrere i farlige situasjoner.

En tryggere kupé

En tryggere kupé

BOXER-motoren sitter nå enda lavere takket være den nye teknologien fra Subaru Global Platform. Den helt nye Subaru Impreza gir ytterligere beskyttelse ved at den flate BOXER-motoren og girkassen ved en frontkollisjon, vil gli inn under bilen for best mulig beskyttelse av deg og dine i kupéen.

Passiv Sikkerhet

Ringformet sikkerhetskarosseri

Ringformet sikkerhetskarosseri

Den helt nye Subaru Impreza har et sikkerhetskarosseri bygget opp som et beskyttende sikkerhetsbur med et sterkt og energiopptagende rammeverk. Dette rammeverket omfatter tak, dørstolper og gulv, og ved et uhell fordeles kollisjonskreftene rundt kupéen for å skåne deg og dine passasjerer.

Kollisjonsputer

Kollisjonsputer

Kollisjonsputer foran og sidekollisjonsputer er standard for fører og forsetepassasjer i tillegg til sidekollisjonsgardiner som dekker de fremre og bakre sidevinduene. På førersiden er det også en knekollisjonspute som øker beskyttelsen av knærne til sjåføren ved frontkollisjon.

Nakkeslengforebyggende seter foran

Nakkeslengforebyggende seter foran

Den helt nye Subaru Impreza har energiabsorberende forseter som bidrar til å redusere faren for nakkesleng på fører og for-setepassasjer ved en påkjørsel bakfra.

Setebelter med beltestrammere

Setebelter med beltestrammere

Sikkerhetsbeltene er utstyrt med beltestrammere og lastbegrensere, og alle fem sitteplasser har 3-punkts sikkerhetsbelter. Det er ISOFIX-fester for barneseter i baksetet samt forankringspunkter for innfesting av barnestoler.

* View the conditions

* SRS: Supplemental Restraint System. Effective when used in conjunction with seatbelts.