Levorg

En helt ny Sports Tourer fra Subaru

Nå med EyeSight førerassistansesystem

Symmetrical All-Wheel Drive

Permanent Firehjulsdrift

Godt Veigrep Under Alle Kjøreforhold

Det er ikke uten grunn at Subarus permanente firehjulsdriftsystem - Symmetrical All-Wheel Drive - er anerkjent over hele verden. Når veiforholdene er krevende, gir systemet deg full kontroll på alle underlag med sin symmetriske permanente drift på alle fire hjul.

Fordelene er gode svingegenskaper, bedre veigrep på glatt føre, og større trygghet ved kjøring på alle typer veier under de fleste føreforhold.

SUBARU BOXER MOTOR

Balansert Teknikk.

I Subaru sitt motordesign er sylindrene plassert 180 grader i forhold til hverandre på hver side av veivakselen. Et flatere design av motoren gjør at den kan monteres lavere i karosseriet, noe som gir hele bilen et lavt tyngdepunkt og bedre vektbalanse.

Naturlig Balansert

I motsetning til tradisjonelle rekke- og V-motorer vil bevegelsen til de motstående stemplene utligne bevegelsesenergien, noe som reduserer vibrasjoner og medfører til at det ikke er behov for ekstra vektøkende balanseaksler som på de andre motortypene.

Lavt Tyngdepunkt

I den flate BOXER-motoren ligger alle de tunge bevegelige komponentene som råder, stempler, kamaksler og ventiler plassert horisontalt og så lavt som mulig. Dette gir Subarus bilmodeller et lavere tyngdepunkt enn andre bilmerker med rekke- og V-motorer, og er stabile og har ypperlige kjøreegenskaper.

1.6-LITERS DOHC DIREKTEINNSPRØYTNING OG TURBO SUBARU BOXER MOTOR

1.6-LITERS DOHC DIREKTEINNSPRØYTNING OG TURBO SUBARU BOXER MOTOR

  • Maks. effekt (kW/ o/min.)125 / 4.800-5.600
  • Maks. Dreiemoment (Nm/ o/min.) 250 / 1.800-4.800
  • Drivstofforbruk 1.6DIT Classic *6,9 lit./100 km
  • Drivstofforbruk 1.6DIT Sport Premium *7,1 lit./100 km
  • CO2 utslipp 1.6DIT Classic *159 g/km
  • CO2 utslipp 1.6DIT Sport Premium *164 g/km

* Klikk her for å se bemerkning

* Drivstofforbruk og CO2 utslipp: i henhold til EC715/2007-2015/45W.

Lineartronic Automatgirkasse

Behagelig og Effektiv.

Lineartronic

En serieprodusert personbil med firehjulsdrift var et helt nytt konsept som SUBARU introduserte til verden i 1972. Siden den gang har folks forventninger til AWD-teknologien forandret seg. Subaru fortsetter utviklingen med en oppgradert Lineartronic automatgirkasse i Levorg. Den er responsiv og lett, og gir høy presisjon og respons.

Girhendler

For en mer sportslig kjøreopplevelse har Lineartronic sekstrinns automatgirkassen en manuell funksjon med forhåndsprogrammerte "girtrinn" hvor du selv med girhendlene på rattet kan ta kommandoen. Dette gir raskere respons, og en kvikk og sportslig kjøreopplevelse.

Alltid Med Rett Girutveksling

Lineartronic er en trinnløs automatisk girkasse som ikke har faste girutvekslinger som i en konvensjonell automatgirkasse. Den har et uendelig antall girutvekslinger slik at motoren til enhver tid arbeider i det beste turtallsområdet for jevn akselerasjon og økt effektivitet.

SI-DRIVE

SI-DRIVE gir deg en ny dimensjon i kjøreopplevelsen. Ved å betjene SI-DRIVE bryteren på rattet, kan du velge to ulike kjøremodus. Intelligent-modus er ideell for daglig kjøring

rundt i byen og ved avslappet landveiskjøring, mens Sport-modus gir en mer sportslig kjøreopplevelse med kvikk respons og akselerasjon.