Outback

EyeSight

Verdensledende Førerassistanseteknologi

EyeSight - Førerassistanesystem

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

EyeSight*(1)omfatter Adaptiv Cruise Control hvor du setter ønsket hastighet som på en tradisjonell Cruise Control. Men når EyeSight oppdager et kjøretøy foran...

Filskifte- og vinglevarseler

Filskifte- og vinglevarseler

Når du kjører i hastigheter på minst 50 km/t, og er i ferd med å krysse kjørefeltlinjene uten å benytte blinklyset, varsler filskiftevarsleren deg med et lydvarsel og et blinkende...

Startvarsler

Startvarsler

Når du har stoppet bak en bil i et lyskryss og bilen foran så kjører avsted, vil EyeSight registrere at trafikken igjen har begynt å bevege seg, og gjør føreren oppmerksom på dette via et lydsignal og et blinkende varsellys.

Filskifte-kontroll

Filskifte-kontroll

Ved kjøring på motorveier eller lignende kan filskifte-funksjonen observere vegoppmerkning med et steriokamera som oppdager når bilen begynner å bevege seg ut av kjørefeltet. Med en hastighet på ca. 65 km/t eller mer, hjelper filskifte-funksjonen med rattet for å forhindre filskifte ved utrygge situasjoner.

Autobrems<sup>*(2)</sup>

Autobrems*(2)

Når EyeSight oppdager en overhengende fare for kollisjon med et kjøretøy eller andre hindringer foran deg, varsler Autobrems-funksjonen deg med et lydsignal og...

Gasspedal-kontroll

Gasspedal-kontroll

Om du i vanvare setter bilen i D (Drive) i stedet for revers når du står mot en vegg, eller starter opp bak en bil som fremdeles står stille, gir Gasskontroll-funksjonen varsel i form av flere...

* Klikk her for å se bemerkning

*1 EyeSight bistår deg i trafikken. Føreren er alltid ansvarlig for sikker og oppmerksom kjøring. Systemets effektivitet er avhengig av mange faktorer som for eksempel kjøretøyets vedlikehold, vær- og føreforhold. I instruksjonsboken finner du fullstendig informasjon om systemfunksjoner og begrensninger for EyeSight. *2 Autobrems-funksjonen vil ikke kunne hjelpe deg i alle situasjoner. Avhengig av hastighetsforskjellen til objektet foran deg, objektets høyde samt vær- og føreforhold, kan det være situasjoner hvor EyeSight-systemet ikke fungerer optimalt.

Passiv Sikkerhet

En Tryggere Kupe

En Tryggere Kupe

Outback gir ytterligere beskyttelse ved at den flate BOXER motoren og girkassen ved en frontkollisjon, vil gli inn under bilen for best mulig beskyttelse av deg og dine i kupéen.

Kollisjonsputer

Kollisjonsputer

Kollisjonsputer foran og sidekollisjonsputer er standard for fører og forsetepassasjer i tillegg til sidekollisjonsgardiner som dekker de fremre og bakre sidevinduene. På førersiden er det også kne-kollisjonspute som øker beskyttelse av knærne til føreren ved frontkollisjon.

Ring-formet Sikkerhetsbur

Ring-formet Sikkerhetsbur

Outback har et sikkerhetskarosseri bygget opp som et beskyttende sikkerhetsbur med et sterkt og energiopptagende rammeverk. Dette rammeverket omfatter tak, dørstolper og gulv, og som ved et uhell er klart til å fordele kollisjonskreftene rundt kupéen for å skåne deg og dine passasjerer.

Hodestøtte på Forseter

Hodestøtte på Forseter

Hodestøttene er justerbare i høyden og har vinkling for best mulig beskyttelse og komfort.

Sikkerhetsbelter

Sikkerhetsbelter

Sikkerhetsbeltene foran er utstyrt med beltestrammere og lastebegrensere, og alle fem sitteplasser har 3-punktssikkerhetsbelter. Det er ISOFIX-fester for barneseter.

View the conditions

* SRS: Supplemental Restraint System. Effective when used in conjunction with seatbelts.