Outback

Alltid Symmetrisk Firehjulsdrift

Uansett vær- og kjøreforhold

SUBARU BOXER Engine

Få andre bilmodeller gir den samme kjøregleden som du får i Outback, og grunnen er den unike teknologien. Boxermotoren har et flatt design, med stempler som går sidelengs, og gir dermed bilen et lavere tyngdepunkt og bedre balanse.

Fordelene er langt bedre veigrep, mindre krenging og dermed også bedre retningsstabilitet. Etter 17 millioner produserte Boxermotorer har Subaru perfeksjonert denne teknologien til det ytterste.

Pålitelig yteevne

Motorens flate design gir en innebygget stivhet, og frembringer mindre vibrasjoner enn rekke- og V-motorer, for god holdbarhet og pålitelig yteevne.

Økt stabilitet

Fordi Boxer-motoren er montert lavere i karosseriet enn andre motortyper, er Outback mer stabil og krenger mindre enn biler med andre motortyper.

Permanent symmetrisk firehjulsdrift - Symmetrical All - Wheel Drive

Det er ikke uten grunn at Subaru sitt permanente symmetriske firehjulsdriftsystem er anerkjent verden over. Når veiforholdene er krevende, gir systemet deg full kontroll på alle underlag med sin permanente drift på alle fire hjul. Fordelene er bedre veigrep på glatt føre, og større trygghet ved kjøring på alle typer veier under de fleste kjøreforhold. Det karakteristiske for Subaru sitt permanente symmetriske firehjulsdriftssystem er at alle hovedkomponenter i

drivverket som girkassen, mellomakselen og den bakre differensialen ligger i en symmetrisk linje bak Boxer-motoren. Dette gir en ypperlig balanse i bilen samt at det gir en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis. Det permanente symmetriske firehjulsdriftssystemet har et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid.

Lineartronic

Lineartronic Automatgir

Automatgirkassen til Subaru Outback har en smart teknologi som gir deg kraft når du trenger det. Du oppnår god respons og høy drivstoffeffektivitet, uansett om du liker en komfortabel eller sporty kjørestil. Lineartronic er en trinnløs automatkasse spesialutviklet av Subaru for å få mest ut av Boxermotoren på din nye Subaru Outback. Subaru har alltid vært ærlige på reelt forbruk, og Lineartronic sørger for at du på en smart måte kombinerer kraft, komfort og drivstofføkonomi. Lineartronic er utstyrt med Active Torque Split firehjulsdrift som automatisk fordeler drivmomentet mellom for- og bakhjul etter kjøreforholdene.

Girhendler på rattet

Girhendlene på rattet gir deg muligheten til enkelt å velge den girutvekslingen som best passer din kjørestil.

X-MODE

X-MODE gir ekstra god fremkommelighet når du trenger det. Med X-MODE aktivert, endres styringen av motor, girkasse, firehjulsdriften og bremsene. Dette for å øke veigrepet på glatt og ulendt underlag.

I tillegg blir kjøringen nedover enda tryggere med Hill Descent Control som hjelper deg å holde konstant hastighet i nedoverbakke. Dette gir deg god kontroll.

SI-DRIVE

Avhengig av din kjørestil, kan Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) justere gass og girutveksling for å gi deg kvikk respons og krefter når du ønsker det, i nesten enhver kjøresituasjon.

Sport Modus

Sport Modus

Dette er det optimale valget under de fleste kjøreforhold. Den har fleksibel yteevne og har krefter nok når du ferdes på motorveien eller en svingete landevei.

Intelligent Modus

Intelligent Modus

Gir myk levering av motorkreftene, og denne modusen er ideell for daglig kjøring rundt i byen og ved avslappet landeveiskjøring. Den gir høy drivstoffeffektivitet, og god kontroll ved kjøring i regn eller på snødekte veier.