Outback

Alltid Symmetrisk Firehjulsdrift

Uansett vær- og kjøreforhold

Aktiv Sikkerhet

Avansert Sikkerhetspakke: Subaru Rear Veichle Detection (SRVD)*

Avansert Sikkerhetspakke: Subaru Rear Veichle Detection (SRVD)*

SRVD benytter sensorer plassert rundt på bilen, og varsler deg om biler i blindsonen for tryggere filskifte, eller gir varsler om kryssende trafikk ved rygging.

Avansert Sikkerhetspakke: Fjernlysassistanse (HBA)*

Avansert Sikkerhetspakke: Fjernlysassistanse (HBA)*

Fjernlysassistanse bedrer sikten og sikkerheten ved mørkekjøring. Fjernlysassistansen blender ned og tenner fjernlyset automatisk avhengig av kjøreforholdene.

Vehicle Dynamics Control System

Vehicle Dynamics Control System

Vehicle Dynamics Control System overvåker og analyserer om bilen følger førerens ideelle kjørelinje via en rekke sensorer. Hvis et hjul mister veigrepet, eller for høy hastighet skyver bilen ut av førerens ideelle kjørelinje, vil Vehicle Dynamics Control-systemet styre kraftfordelingen for firehjulsdriften, motoreffekten samt bremsene på hvert enkelt hjul for å hjelpe føreren til å holde bilen på den ideelle kjørelinjen.

Active Torque Vectoring

Active Torque Vectoring

Under kjøring i svinger, vil Active Torque Vectoring hjelpe deg gjennom svingen. Systemet benytter bremsene på det indre hjulet, og distribuerer mindre kraft til dette samt fordeler mer av motorkreftene til det ytre hjulet. Active Torque Vectoring hjelper deg i å komme gjennom svingen med full kontroll. I kombinasjon med Vehicle Dynamics Control, hjelper disse systemene deg å unngå uhell, og gir deg en god følelse av trygghet.

Full Oversikt

Full Oversikt

På Outback er A-stolpen flyttet fremover og gjort smalere, for å bedre sikten og redusere blindsonen. Sidespeilene er plassert litt ned på sidedørene, og sidevinduene foran har bedret sikt og redusert blindsonen på skrå forover.

* Klikk her for å se bemerkning

*Sjåføren er alltid ansvarlig for sikker og oppmerksom kjøring. Vennligst ikke stol utelukkende på den Avanserte Sikkerhetspakkens funksjoner for sikker kjøring. Det kan oppstå noen begrensninger til gjenkjenning. I instruksjonsboken finner du fullstendig informasjon om systemfunksjoner og begrensinger for den Avanserte Sikkerhetspakken.

Passiv Sikkerhet

En Tryggere Kupe

En Tryggere Kupe

Outback gir ytterligere beskyttelse ved at den flate BOXER motoren og girkassen ved en frontkollisjon, vil gli inn under bilen for best mulig beskyttelse av deg og dine i kupéen.

Kollisjonsputer

Kollisjonsputer

Kollisjonsputer foran og sidekollisjonsputer er standard for fører og forsetepassasjer i tillegg til sidekollisjonsgardiner som dekker de fremre og bakre sidevinduene. På førersiden er det også kne-kollisjonspute som øker beskyttelse av knærne til føreren ved frontkollisjon.

Ring-formet Sikkerhetsbur

Ring-formet Sikkerhetsbur

Outback har et sikkerhetskarosseri bygget opp som et beskyttende sikkerhetsbur med et sterkt og energiopptagende rammeverk. Dette rammeverket omfatter tak, dørstolper og gulv, og som ved et uhell er klart til å fordele kollisjonskreftene rundt kupéen for å skåne deg og dine passasjerer.

Hodestøtte på Forseter

Hodestøtte på Forseter

Hodestøttene er justerbare i høyden og har vinkling for best mulig beskyttelse og komfort.

Sikkerhetsbelter

Sikkerhetsbelter

Sikkerhetsbeltene foran er utstyrt med beltestrammere og lastebegrensere, og alle fem sitteplasser har 3-punktssikkerhetsbelter. Det er ISOFIX-fester for barneseter.