Subaru XV Hybrid

Overlegen på veigrep

Med EyeSight førerassistansesystem

SUBARU BOXER Motor

Boxermotoren har et flatt design, med stempler som går sidelengs, og gir dermed bilen et lavere tyngdepunkt og bedre balanse. Fordelene er langt bedre veigrep, mindre krenging

og dermed også bedre retningsstabilitet. Etter 17 millioner produserte Boxermotorer har Subaru perfeksjonert denne teknologien til det ytterste.

Økt Stabilitet

Fordi Boxermotoren er montert lavere i karosseriet enn andre motortyper, er Subaru XV Hybrid mer stabil og krenger mindre enn biler med andre motortyper.

Pålitelig Yteevne

Motorens flate design gir en innebygget stivhet, og frembringer mindre vibrasjoner enn rekke- og V-motorer for god holdbarhet og pålitelig yteevne.

Permanent symmetrisk firehjulsdrift - Symmetrical All - Wheel Drive

Det er ikke uten grunn at Subaru sitt permanente symmetriske firehjulsdriftsystem er anerkjent verden over. Når veiforholdene er krevende, gir systemet deg full kontroll

på alle underlag med sin permanente drift på alle fire hjul. Fordelene er bedre veigrep på glatt føre, og større trygghet ved kjøring på alle typer veier under de fleste kjøreforhold.

Lineartronic + Permanent symmetrisk firehjulsdrift

Automatgirkassen til nye Subaru XV Hybrid har en smart teknologi som gir deg kraft når du trenger det. Du oppnår god respons og høy drivstoffeffektivitet, uansett om du liker en komfortabel eller sporty kjørestil. Lineartronic er en trinnløs automatkasse

spesialutviklet av Subaru for å få mest ut av Boxermotoren på din nye Subaru XV Hybrid. Subaru har alltid vært ærlige på reelt forbruk, og Lineartronic sørger for at du på en smart måte kombinerer kraft, komfort og drivstofføkonomi.

Subaru Global Platform

Subaru er veldig tydelig når det gjelder deres ambisjoner for å lage de sikreste bilene i verden. Det hele begynner med Subaru Global Platform (SGP)

som alle nye modellene skal være bygget på. Først ute er den helt nye Subaru Impreza og Subaru XV Hybrid, som begge er bygget på SGP.

1. Sikrere kjøreegenskaper

Tyngdepunktet på den helt nye Subaru XV Hybrid er enda lavere, takket være SGP sitt fornyede sikkerhetsdesign. Nye Subaru XV Hybrid er derfor enda sikrere i farlige situasjoner. Bedre responsiv styring reduserer risiko og fører til tryggere og morsommere kjøring, selv på de lengere turene.

2. Maksimal komfort på veien

Forbedret fjæring fører til at den nye Subaru XV Hybrid effektivt demper vingling og krengning som kan oppstå ved kjøring på ujevne veier.

3. Meget komfortabel Kupé

I det nye designet til Subaru XV Hybrid er ubehagelig vibrasjoner og støy redusert gjennom forbedret retningsstabilitet og fjæring.

X-MODE

X-MODE gir ekstra god fremkommelighet når du trenger det. Med X-MODE aktivert, endres styringen av motor, girkasse, firehjulsdriften og bremsene. Dette for å øke veigrepet på glatt og ulendt

underlag.I tillegg blir kjøringen nedover enda tryggere med Hill Descent Control som hjelper deg å holde konstant hastighet i nedoverbakke. Dette gir deg god kontroll.